Aktivatörlü Yapıştırıcı Nedir?

20-05-2023 23:33
Aktivatörlü Yapıştırıcı Nedir?
Aktivatörlü Yapıştırıcı Nedir?

Endüstriyel sanayide işleyişin çok daha sağlıklı ilerlemesi için özel ürünlerin kullanıldığı hepimizin malumudur. Aktivatörlü yapıştırıcılar bu özel ürünlerin başında geliyor. İsterseniz öncelikle aktivatörlü yapıştırıcı nedir sorusunun yanıtını verelim ve daha sonra ürün hakkında diğer önemli detayları sizlerle paylaşalım. Çift komponentli hızlı yapıştırıcılar sınıfında yer alan bu yapıştırıcı uygulanan maddenin yüzey tarafından emilmesini engelliyor ve yapışmayı daha da hızlandırıyor. Siyanoakrilat tipi bu yapıştırıcının 50 °C ile 80 °C dereceye kadar bir ısı dayanımı söz konusudur. Dolayısıyla uygulama yüzeyinin 80 derecelik ısının hiçbir zaman üzerinde olmaması gerekiyor. Bu noktada kısa fakat önemli bir hatırlatmada bulunalım. Web sayfamızdan toplamda 150 TL ve üzerinde alışveriş gerçekleştirmeniz durumunda sizlerden kargo ücreti almıyoruz.

Aktivatörlü Yapıştırıcı Nasıl Kullanılır

Elbette tüm sanayi tipi yardımcı elemanlarda olduğu gibi bu ürünün de bilinçli bir şekilde kullanılması gerekiyor. Dolayısıyla ürüne sahip olmadan önce aktivatörlü yapıştırıcı nasılkullanılır noktasında bilgi sahibi olunmasında büyük yarar bulunuyor. Ayrıca yanıcı özelliği nedeniyle ateşe atılmamalı, gözle temas ettirilmemeli ve solunmamalıdır. Bu önemli uyarı ardından isterseniz şimdi de ürünün kullanım alanlarına kısaca bir göz gezdirelim.

·        Ahşap profil uygulamalarının birleştirilmesi

·        Kauçuk ve mdf tipi malzemelerin yapıştırılması

·        Sunta veya plastik ürünlerin yapıştırılması

·        Poliüretan lastik yapıştırılması

Gibi birçok farklı malzemenin birleştirilerek yapıştırılmasında aktivatörlü yapıştırıcılar önemli rol oynamaktadır.

Endüstriyel Yapıştırıcılar Kategorimize Göz Atabilirsiniz

Tabi aynı konseptte benzer pek çok ürüne ev sahipliği yapan web sayfamızda endüstriyel yapıştırıcılar sınıfından ürünlerde bulunuyor. Bu nedenle birbiriyle bağlantılı çok sayıda ürünü aynı anda satın alarak çok daha hesaplı bir alışverişe imza atmış olacaksınız. Siparişinizi kolay ve hızlı şekilde oluşturduktan sonra gerekli ödeme ardından ürünü belirtmiş olduğunuz adrese mümkün olan en kısa sürede ulaştırıyoruz efendim. Elbette ürünlerimiz bu kadarla sınırlı değildir. Teknik Spreyler, Sprey Boyalar, Sıvı Gresler ve Pasta-Cila şeklinde birçok nitelikli ürünü web sayfamızda bulabilir ve en uygun fiyat koşullarında satın alabilirsiniz. Umuyoruz ki aktivatörlü yapıştırıcı nedir cevaplayabilmişizdir. Lütfen sormak ve bilmek istediklerinizi web sayfamızda yer alan iletişim seçenekleri üzerinden firmamıza aktarınız. Sizleri yanıtlamaktan mutluluk duyarız. Esen kalınız

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.